Helyi közélet

2013.08.08. 15:30

A Farmer Expóra van igény

Debrecen - Mintegy 300 kiállító összesen 17 ezer négyzetméteren mutatkozik be a Farmer Expón.

Debrecen - Mintegy 300 kiállító összesen 17 ezer négyzetméteren mutatkozik be a Farmer Expón.

Az agráriumban valami megmozdult, legalábbis erre enged következtetni a szakma élénk érdeklődése a bemutatkozási lehetőség iránt - jelentette ki Vaszkó László, a V-Trade Kiállítások Kft. ügyvezetője a XXII. Farmer Expó (augusztus 17-20.) csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Otthonos közegben

A kiállításnak otthont adó agrárcentrumban évről-évre jobb körülmények fogadják a kiállítókat és a látogatókat egyaránt.A növekvő érdeklődésre utal, hogy több kiállító növelte a területét, miközben néhányan, ha kisebb területen is, de mindenképpen itt akarnak lenni.

- MTI -


Nagy a kiállítói érdeklődés a debreceni Farmer Expo iránt

Kelet-Magyarország legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari vására, a debreceni Farmer Expo iránt az idén megmutatkozó nagy érdeklődés azt jelzi, hogy pozitív folyamatok indultak el az agráriumban - jelentette ki Vaszkó László, a kiállítást rendező V-Trade Kiállítások Kft. ügyvezetője csütörtökön Debrecenben, sajtótájékoztatón.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában