Helyi közélet

2013.06.03. 18:35

Ki hagyta el a koponyáját?

Debrecen - A kivitelező szerint a 2-es villamos építkezése közben talált csontok a töltésnek odavitt homokból kerültek elő. A Déri Múzeum szakértője szerint, ilyesmire már többször volt példa.

Debrecen - A kivitelező szerint a 2-es villamos építkezése közben talált csontok a töltésnek odavitt homokból kerültek elő. A Déri Múzeum szakértője szerint, ilyesmire már többször volt példa.Mint arról először a hétvégén beszámoltunk, emberi koponyára és egy medencecsontdarabra bukkant néhány napja a kettes villamos pályájának építése közben egy munkás, a Dózsa György út elején, a 12. számnál. A „leleteket” néhány percre "közszemlére" is tették. Egyik olvasónk ekkor készített róla fotót. Tőle tudjuk, hogy ezután a munkás odahívott egy főnöknek látszó férfit, aki megnézte, mi került elő, majd a csontokat elvitték valahová.

Információink szerint, az építők a talált tárgyakról nem értesítették a rendőrséget, a hatóság tőlünk szerzett tudomást az esetről, és ezután indították meg az eljárást. Úgy tudjuk, több embert is kihallgattak.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában