Helyi közélet

2013.03.19. 17:02

Az állami gondozottak is lehetnek tehetségesek

Debrecen - A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete már negyedik alkalommal rendezi meg állami gondozott gyerekek számára a Szín Tér Tehetségkutató versenyt.

Debrecen - A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete már negyedik alkalommal rendezi meg állami gondozott gyerekek számára a Szín Tér Tehetségkutató versenyt. – Idén áprilisban indulunk el felkutatni a lakásotthonokban és javítóintézetekben lévő tehetséges fiatalokat, akik közül a legjobbak május 24-én, a döntőben mérkőzhetnek meg egymással – tudtuk meg Buzás Lajostól, az egyesület elnökétől.

Hozzátette: célunk, hogy a gyermekek, fiatalok talentumát, képességeit felszínre hozzuk, önbizalmat adjunk nekik, valamint reményt arra, hogy élethelyzetükhöz képest Ők is lehetnek sikeresek valamiben. Emellett szeretnénk felhívni az emberek figyelmét, arra, hogy az állami gondoskodásban, sőt javítóintézeti nevelésben részesülő fiatalok is tudnak alkotni.

A tavalyi versenyen, mintegy 300 fiatal indult el, akik közül a legjobbak kedden a Fórum Bevásárlóközpontban tartott nyitórendezvényen mutatták be ismét tánc, ének és szavaló tehetségüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában