Helyi közélet

2012.11.05. 11:01

Sütizzen Ön is hajléktalannal!

A fiatal nő kővé dermedt a kávézó teraszán, miután a hajléktalan ellenvetést nem tűrő lazasággal huppant le mellé, majd komótosan falatozni kezdte a lány félig elfogyasztott krémesét. Mindez Debrecen főterén, egy verőfényes vasárnap délután esett meg.

A fiatal nő kővé dermedt a kávézó teraszán, miután a hajléktalan ellenvetést nem tűrő lazasággal huppant le mellé, majd komótosan falatozni kezdte a lány félig elfogyasztott krémesét. Mindez Debrecen főterén, egy verőfényes vasárnap délután esett meg.Az ápolatlan férfi keselyű módjára körözött már egy ideje a terasz körül, majd nemes egyszerűséggel csapott le gyanútlan áldozatára, miután annak férje a gyerekekkel a Nagytemplomhoz sétált. Bizarr volt a kép, ahogy a jól szituált nővel szemben a hajléktalan férfi se szó, se beszéd falatozni kezdte az egyik félbe hagyott süteményt, amelyet stílusosan, a ház egyik kávékülönlegességével öblített. A nő a kezdeti bénult állapotából felocsúdva berohant a kávézóba, a férfi azonban nem zavartatva magát, folytatta a falatozást. Ekkor egy pincér érkezett, aki nyilván kerülni akarta a feltűnést, így szolidan jelezte a hajléktalannak, hogy távozzon. A férfi erre a füle botját sem mozdította, így néhány perccel később már erélyesebben próbálták elzavarni a nem kívánatos egyént. Ekkor nagy nehezen feltápászkodott a karosszékből, majd angolosan távozott. Miután a nő családja visszatért a templomból, érthető módon, sietve távoztak a kávézóból.

Tíz perccel később rendőrök érkeztek a helyszínre, de addigra a hajléktalannak már bottal üthették a nyomát. Azt, hogy milyen szájízzel távozhatott a család Debrecenből, csak sejthetjük. Az viszont beszédes, hogy nem sokkal az incidens után újabb két hajléktalan bukkant fel a főtéren. Ők aprót kunyeráltak, de saját bevallásuk szerint sem krémesre.

-HAON-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában