Helyi közélet

2012.09.26. 17:13

Hal köz - Teszteltük: alig másfél percen ment a vita?

Sokaknál kiverte a napokban a biztosítékot a Széchenyi utca forgalmának átszervezése, valamint az ex-Hal köz megállóhely áthelyezése. A jelzések szerint ugyanis, jelentősen megnőtt a távolság a villamos és az új megállóhely között.

Sokaknál kiverte a napokban a biztosítékot a Széchenyi utca forgalmának átszervezése, valamint az ex-Hal köz megállóhely áthelyezése. A jelzések szerint ugyanis, jelentősen megnőtt a távolság a villamos és az új megállóhely között.Az utasok többsége azt panaszolja, hogy a villamostól az új megállóig jelentősen megnőtt a távolság, és az ezzel járó kellemetlenség is. Leteszteltük hát, hogy vajon mennyivel több időbe kerül az új megállóhelyig eljutni, s azt, hogy valóban duplájára nőtt-e így a távolság.

Normál tempóban indultunk hát a Kossuth-térről az új megállóhelyig, hogy megtudjuk, mennyivel többet kell sétálnunk az új megállóig.

-HAON-

 

Korábban írtuk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában