Helyi közélet

2012.07.17. 12:25

A Campus Feszt’ szolgáltatásokban is nyerő

Debrecen - Az Apocalyptica, a Tankcsapda, a Quimby, a Republic, a Magna Cum Laude és Péterfy Bori csak ízelítő a jövő hét szerdán kezdődő, több mint kétszáz programot felvonultató Campus Fesztivál kínálatából, ahol a zenei kikapcsolódást számos extra kényelmi szolgáltatás támogatja.

Debrecen - Az Apocalyptica, a Tankcsapda, a Quimby, a Republic, a Magna Cum Laude és Péterfy Bori csak ízelítő a jövő hét szerdán kezdődő, több mint kétszáz programot felvonultató Campus Fesztivál kínálatából, ahol a zenei kikapcsolódást számos extra kényelmi szolgáltatás támogatja.Habár tizenkét éves kor alatt a fesztivál ingyenesen látogatható, mégsem tudnak a fiatal szülők olyannyira gondtalanul szórakozni egy fesztiválon a gyerekre vigyázva, mintha csak kettesben vagy baráti társasággal, gyermekek nélkül kapcsolódnának ki. A Campus Fesztivál szervezői azonban gondoltak erre, és együttműködést kötöttek a rendezvény szomszédságában, a Nagyerdei körúton található Bóbita Családi Napközivel, ahol szakemberek gyermekfelügyeletet biztosítanak, sőt a fesztivál idejére kedvezményes „ottalvós” jegyet is lehet váltani a gyermekek számára.

A régió legnagyobb nyári bulijára természetesen nemcsak a debreceni közönség látogat el évről évre, hanem az ország minden pontjáról érkeznek fesztiválozók, barátok, akiket bátran lehet is hívni, hiszen a Campus bérletével 50%-os kedvezménnyel lehet igénybe venni a MÁV utazási szolgáltatásait - oda-vissza egyaránt. A strand közelsége újabb kedvezményeket rejt a fesztiválozóknak, mind az élményfürdőbe, mind a strandra az érvényes karszalagokkal úgynevezett 1+1 belépési akció várja a koncertek előtt vagy után fürdőzni vágyókat.

A koncertek, bulik mellett külön kiemelhető a Campus Fesztivál gasztronómiai kínálata, a grillezett ételektől kezdve a kolbászkülönlegességeken át a francia és holland sajtokig terjed a kínálat, a minőségi pálinkák és borok széles választékáról nem is beszélve, amelyek jótékonyan járulnak hozzá a július 25-29. között a Nagyerdei Stadionban rendezett fesztivál napjainak vidám eltöltéséhez.

HBN–SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában