Helyi közélet

2012.06.09. 16:48

Ötforintos telkek gazdátlanul Bihartordán

Bihartorda - Az ezeröt fő lakta Bihartordán 10-12 éve nincs építkezés. Pedig szimbolikus áron, öt forintért kínált közművesített telkeket a bihartordai önkormányzat azoknak a családoknak, akik vállalják, hogy három éven belül építkeznek és öt évig a faluban élnek.

Bihartorda - Az ezeröt fő lakta Bihartordán 10-12 éve nincs építkezés. Pedig szimbolikus áron, öt forintért kínált közművesített telkeket a bihartordai önkormányzat azoknak a családoknak, akik vállalják, hogy három éven belül építkeznek és öt évig a faluban élnek.Még az iszapkatasztrófa kapcsán jött az ötlet, hogy ingyentelket ajánlanak a fedél nélkül maradt családoknak. Jelenleg mintegy húsz közművesített, ötforintos telek vár gazdára az ezer lelkes bihari faluban. Korábban ugyanennyi telket ajánlott fel a családalapításra készülődők számára az önkormányzat, iletve az első lakáshoz jutó kedvezmény - maximálisan 200 ezer forintig - is igényelhető a településen. HBN-BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában