Helyi közélet

2008.10.16. 06:48

Megtörték a kocsimat Debrecenben - szó nélkül elhajtott a tettes

<p>Debrecen - Nem vártam én, hogy maradjon a tett helyszínén, de legalább egy telefonszámot illett volna otthagynia.</p>

Mi rondíthat bele egy nyugodt vasárnap estébe? Például, ha az ember a parkolóba érve valami furcsát észlel az autóján. Mintha nem ilyen szögben álltam volna be ide...

Aztán rájöttem: valaki nekiment a jobb hátuljának, de akkora lendülettel, hogy jó másfél métert taszított rajta. Nem tudni, mi terelhette el becsületesnek sajnos nem mondható sofőrünk figyelmét. Talán épp telefonált, dohányzott, rádióállomást váltott... Lényeg, hogy aznap kárt okozott valakinek és mint aki jól végezte dolgát elhajtott a helyszínről.

Jól is néznénk ki, ha ezentúl senki nem vállalná a felelősséget a hibáiért. Mert emberek vagyunk, hibázunk. De mi lenne, ha a sebész kiszaladna a műtőből, ha véletlenül átvág egy ütőeret? Vagy a vesztes futballcsapat trénere a csapatot, a játékosok meg az edzőt hibáztatnák?

Persze, a biztosító fizet, hisz nem én hibáztam, de egy illúzióval megint kevesebb maradt (eddig sem volt túl sok).

Sz.

 

  • Halálos motorosbaleset 35-ös 2 2008.05.25.
  • Tetejére borult a kukoricásnál Baleset a kukorica táblánál 2008.09.10.  Video
  • Autót törtek fel Debrecenben - zsákmány egy cd-tok
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában