Helyi közélet

2008.09.23. 19:24

Triumvirátus a Nagytemplomban

<p>Debrecen – Nem mindennapi produkció helyszíne lesz szeptember 29-én a debreceni Nagytemplom: hazánk ismert crossovercsapata, az Adagio templomi estjét hallhatják az érdeklődők 19.30-tól.</p>

Nem mindennapi, hiszen, mint azt a stílus neve is mutatja, könnyű- és komolyzene fut össze a Balczó Péter, Homonnay Zsolt és Nagy Sándor alkotta hármas produkciójában, ráadásul részben itthoni környezetben, hiszen Balczó Péterdebreceni, neve térségünk operakedvelőinek körében is ismerősen cseng – nem véletlenül, hiszen az elmúlt évadban huszonhárom előadáson állt színpadra a Csokonai Színházban.
– A jövő hétfői estet illetően nem zsoltárokra, mise- vagy oratóriumrészletekre kell gondolni: a „templomi” ezúttal nem műfaji sajátosságokra utal – tudtuk meg keddi érdeklődésünkkor az énekestől.

– Ugyanazokat a dalainkat hozzuk hétfőn, mint egyéb koncertjeinken, csak persze a rockosabbakat vagy a templomi környezetbe kevésbé illő darabokat mellőzzük – bocsátotta előre Balczó Péter, aki nem egyszer és nem kétszer énekelt már a Nagytemplomban – ám nagyon örül, hogy most az Adagióval is felléphet ott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában