Helyi közélet

2008.05.29. 21:10

Négyen támadtak egyre Hosszúpályiban

<p>Rablás miatt vettek őrizetbe négy hosszúpályi fiatalt, akik a rendőrség gyanúja szerint az áldozat bordatörése miatt is felelősek.</p>

Rablás miatt vettek őrizetbe négy hosszúpályi fiatalt, akik a rendőrség gyanúja szerint az áldozat bordatörése miatt is felelősek. Mint Szőke Bernadett, a debreceni rendőrkapitányság sajtóreferense elmondta, a tettesek május 15-én éjjel behatoltak egy Úttörő utcai házba. Az ott lakó 60 éves – látássérült – férfi épp a televíziót hallgatta. A támadók pénzt követeltek, és mivel nem adott nekik, ütni-verni kezdték. Az idős ember súlyos sérüléseket, többek között bordatörést szenvedett. A rablók egy 6 ezer forint értékű motoros fűrésszel és egy alumínium székkel távoztak. A férfi két nappal később mondta el a szomszédjának a történteket és feljelentést is csak ekkor tettek. A nyomozók a lakásukon fogták el a 19, 20, és 21 éves fiatalokat, akik közül hárman beismerték a bűncselekményt, míg a negyedik tagadta azt. Két fiú korábban is volt már büntetve vagyon elleni bűncselekményekért. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában