Helyi közélet

2008.05.08. 13:07

Idős nőket támadtak meg hadházi fiúk

<p>Három idősebb nőt is kiraboltak hajdúhadházi fiatalok május elején. A tettesek bántalmazták is áldozataikat. Két fiú ellen betöréses lopás kísérlete miatt szintén nyomoznak.</p>

Három idősebb nőt is kiraboltak hajdúhadházi fiatalok május elején – közölte Vezendi Jánosné, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az őrnagy beszámolója szerint, május 2-án a bocskaikerti vasútállomás közelében négyen–öten támadtak rá egy idős nő hölgyre, s miután kitépték a kezéből több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.

Két nappal később, a délelőtti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját.

Egy órával később a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a nő földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát. Ekkor már nem menekültek: még akkor két fiatalkorú fiút, délután egy harmadikat, másnap pedig gyermekkorú társukat fogták el a rendőrök.

 A házkutatások során az aranylánc is előkerült. A rendőrség csoportos rablás megalapozott gyanújával őrizetbe vette a fiatalkorúakat, s kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. Két fiú ellen betöréses lopás kísérlete miatt is nyomoznak.

  • Hadháziak rabolták ki a vonaton, és meg is ütötték
  • 400 forintért rabolták ki a fiatalt a Petőfi téren
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában