Helyi közélet

2008.05.30. 16:18

Búcsúznak az igazgatók

<p>Debrecen – Tanárképzési kitüntetéseket is átadtak pénteken az egyetemen, a Gyakorlóiskolák szerepe a debreceni tanárképzésben című konferencián. <A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/a-gyakorloiskolak-szereperol/cn/boon-news-fabiangy-20080530-103034"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> A tanácskozásról</B></A> [.pdf – 77 KB]</p>

16.15:

A Debreceni Egyetem (DE) Tudományegyetemi Karok (TEK) centruma által megrendezett tanácskozáson köszöntötték nyugdíjba vonulásuk alkalmából Titkó Istvánt, a DE Kossuth Lajos Gyakorlógimnáziumának igazgatóját és Varga Ferencet, a DE Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolájának igazgatóját, akik 27 vezetésben eltöltött év után adják át utóduknak az igazgatói posztot.

10.55:

Ünnepi konferenciát rendeznek május 30-án, 15 órától – Gyakorlóiskolák szerepe a debreceni tanárképzésben címmel – az egyetemen.

A Debreceni Egyetem (DE) Tudományegyetemi Karok (TEK) centruma által a főépület aulájában megrendezendő tanácskozás hangsúlyozni kívánja, hogy a bolognai típusú új képzési rendszerben a korábbiakhoz hasonlóan fontos szerepet tulajdonít az egyetem és a TEK a tanárképzésnek – tudatta a TEK elnöki hivatala. A közlemény szavai szerint a konferencia alkalom arra, hogy a debreceni tanárképzés szereplői, az egyetem oktatói és a gyakorlóiskolák tanárai találkozzanak egymással. Ezen a rendezvényen adják át a tanárképzési kitüntetéseket is. A konferencia alkalmával köszönti az egyetem nyugdíjba vonulásuk alkalmából Titkó Istvánt, a DE Kossuth Lajos Gyakorlógimnáziumának igazgatóját és Varga Ferencet, a DE Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolájának igazgatóját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában