Helyi közélet

2008.04.13. 08:39

Masszázs az egészségért

<p><BR />– Egészségmegőrzés, méregtelenítés, fiatalítás – ezt ígéri a MiaoMei. A hazánkban még újnak számító masszázs egy kínai tradicionális kezelés. <BR /></p>

– A technika alapja az akupresszúra.
A MiaoMei elsősorban az egészség megőrzését célozza az összetett kezelések hatására alapozva. Emellett testsúlycsökkentő rendszer is, étrendkiegészítőkkel kombinált, világszabadalommal védett eljárás – tudtuk meg Blahut Zita vezető masszőrtől.

A kezelés 4 hónapon át zajlik, ebből az első 4 hét intenzívebb: a masszázs 10 napos kúrából áll, amelynek során több mint 50 akupunktúrás pontot kezelnek. A masszázskúrát elektrolízises spa méregtelenítő kezelések előzik meg.
Ezt követi az az 1 órás intenzív masszázsterápia, amelyet 10 egymás utáni napon alkalmaznak a szakemberek.

A masszázskezelések mellett egyidejűleg gyógynövényekből álló étrendkiegészítőket kap a vendég. A speciális növényi rostokat tartalmazó étrendkiegészítők normalizálják az anyagcserét. A masszőrök a kezelések végén testtekercselést végeznek, 3-féle krémmel kenik be a meghatározott testrészt, a pakolás 3-5 órán át van a bőrön.

Étkezési napló

A szervezet teljes egyensúlyának eléréséhez a kezelés elős szakasza után egy 3 hónapos kiegészítő kezelés következik.

A rendszer egyik legfontosabb eleme az étkezési napló, a szakemberek abból követik a páciensek étkezési szokásait. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a MiaoMei masszázs jótékony hatással van az anyagcsere-folyamatokra, és visszaállítja a test belső egyensúlyát – mondta a szakember.

A 10 kezelésből álló kúra 4–10 kilogramm fogyást, vagy 1-2 ruhaméret-csökkenést garantál éhezés nélkül.
A bőr is változáson megy keresztül, feszesebb lesz, mivel a kötőszövetek erősebbé válnak. Emellett az alak formálódik – tudtuk meg.


Orvosi felügyelettel

A kezelés a fogyáson kívül számos módon hat a szervezet belső egyensúlyára: normalizálja a vérnyomást és a pulzust, elősegíti az emésztést. Erősíti az immunrendszert, megnöveli a test energiaszintjét. Legtöbben a testsúlycsökkenés reményében jelentkeznek kezelésre, ám több testi problémára is jótékony hatással van. A kezeléssorozat orvosi felügyelet mellett történik, egészségmegőrző tanácsadással egybekötve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában