Helyi közélet

2008.04.30. 16:43

Majális Hajdúhadházon

<p>Hajdúhadház - Civil Majálist és „Uniós Kupa” Fogathajtó versenyt rendeznek Hajdúhadház Vásárterén idén május 1.-én. 9 órakor Béres László Polgármester úr ünnepélyes megnyitójával veszi kezdetét az egész napos rendezvény, melynek keretében délelőtt pónifogatok akadályhajtására kerül sor.</p>

11 órától a kisszínpadon a dr. Földi János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Fúvószenekara és Majorette csoportja szórakoztatja a vendégeket.

Délben csikósbemutató és lovasok ügyességi versenye színesíti a programot, mellyel párhuzamosan a kisszínpadon Oszvald Marika Jászai díjas, Érdemes művész vezetésével operettbemutatóval várják az érdeklődőket.

A 12-14 tartó ebédszünetben babgulyás és Bocskai töltött káposzta vásárolható a helyszínen. Délután vadászhajtást és a fogatosok karusszel hajtását tekinthetik meg.

A rendezvény zárásaként, 18 órakor tombolasorsolást rendeznek, melynek fődíja egy csikó. A nap folyamán kirakodóvásár lesz, a gyerekeket pedig légvár, körhinta és kismotor várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában