Helyi közélet

2008.04.01. 15:00

Agyonszúrta férjét egy józsai asszony

<p>Agyonszúrta férjét egy nő még február 16. körül Józsán, egy Bocskai utcai családi házban. A pár életében - értesültünk - korábban többször előfordultak olyan viták, melyek során a férfi bántalmazta az asszonyt.</p>

Agyonszúrta férjét egy nő még február 16. körül Józsán, egy Bocskai utcai családi házban – közölte kedden Sápi Tibor, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Tájékoztatása szerint a hatóságot hétfőn értesítették arról, hogy a 65 éves férfi holtan fekszik a lakásban. A nyomozók forrónyomon kiderítették, hogy az elhunyt haláláért a felesége a felelős, aki még február közepén előzetes szóváltást követően egyszer szívtájékon szúrta őt egy konyhakéssel.

A nő a kihallgatása során beismerő vallomást tett. Sápi Tibor lapunknak elmondta: a pár életében korábban többször előfordultak olyan viták, melyek során a férfi bántalmazta az asszonyt. A gyanúsított – aki jelenleg őrizetben van – nem abban a házban lakott. Az ügyben emberölés miatt folyik a büntetőeljárás.

RaL

 

Emberölés áldozata lett Balla Irma

Debrecen - A rendőrség eddigi adatai szerint emberölés áldozata lett Balla Irma a Fidesz debreceni önkormányzati képviselője.

Emberölés
Az emberölés tényállása a törvénykönyv szerint.
Bűnözők új TOP 100-as listája
Emberölés miatt körözik a rendőrség által összeállított és csütörtök este közzétett új TOP 100-as lista első szereplőjét. Összegyűtöttük Hajdú-Bihar megye „legkeresettebb” embereit.
A 100 legkeresettebb bűnöző az interneten
A lista az Országos Rendőr-főkapitányság honlapján, a Top 100 itt tekinthető meg. A nevek és fényképek mellett nyilvános még a bűnözők születési ideje is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában