Helyi közélet

2008.03.05. 14:05

Uniós képzések: előre gondolkodnak a vámospércsiek

<p>Vámospércs – ”Tudást vetünk – sikert aratunk”című projekt keretében igényfelmérést végez a Hajdúböszörményi Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium.</p>

Ez adta az apropót a város művelődési házában megrendezett programnak is, amelyet a közelmúltban tekinthettek meg az érdeklődők. Ősszel 90 % - os Európai Uniós támogatással induló képzésekre előre készülve, impozáns kiállítás keretében mutatták be a gazdáknak a képzési lehetőségek széles tárházát.

Előre mutató a kiállítás abból a szempontból is, hogy több olyan pályázati lehetőség lesz, amelyeken csak akkor vehetnek részt a pályázók, ha az adott szakterületről igazoltan, megfelelő információval rendelkeznek.

Ez azt jelenti, hogy 20-25 órás kurzusokon kell részt venniük, amelyekről tanúsítványt kapnak. A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány a Munkaerőpiaci Alapból támogatja – tudtuk meg Nagy Zsolttól, aki a kiállítás egyik szervezője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában