Helyi közélet

2008.03.25. 06:43

Átcsomagolt csatorna csomag

<p>Március elején az előbbieket figyelmen kívül hagyva írásban közölték, hogy a programcsomagot április 1-étől megváltoztatják. A szám szerinti 60 csatorna megvan, de többsége érdektelen.</p>

Fél évvel ezelőtt nagy beetető propagandával megjelent környékünkön egy újabb televíziós szolgáltató. 2700 + 200 forintért jó minőséget és 60 csatorna vételét ígérte, természetesen 2 éves hűségnyilatkozat ellenében, amit szerződésben rögzítve mindkét fél aláírt.

Március elején az előbbieket figyelmen kívül hagyva írásban közölték, hogy a programcsomagot április 1-étől megváltoztatják.

A szám szerinti 60 csatorna megvan, de többsége érdektelen, kivettek 5 csatornát, ami, azt gondolom, sok ember számára fontos, többek között a Sport1 és 2-t, és a Minimaxot.

Ezeket havi plusz 900 Ft térítés ellenében és ráadásul egy külön, 2000 forintos vevőkészülék megfizetésével nézhetjük, ezzel is megterhelnek engem és sorstársaimat.

Nem veszik figyelembe a hűségnyilatkozatot, így emelnek burkoltan árat és csapják be az ügyfeleket.
Gondolom, a szerződést felbontani csak annak lejárta után lehet. Ki és milyen szerv tudna véget vetni a hasonló tisztességtelen hasznonszerzésnek, a fogyasztó kiszolgáltatottságának?
Ujvárosi Endre, Debrecen

Kidobhatjuk a hagyományos tévéket?

A nézők köre bővülhet, ha mindenkinek lesz dvb-t vevője, de azok ezután sem lesznek jó célcsoport a reklám szempontjából akiknek eddig sem volt kábeltv...

Szőke kapitány vajon elintézi?
Hajrá digitális műholdvevő, fúj fúj kábeltv. Hétvégenként 30 meccs is élőben egy fitying előfizetés nélkül...
Megtévesztett a UPC, 35 milliót fizethet
Kábeltévés és telefonszolgáltatásának együttes igénybevételéről közzétett reklámjaival megtévesztette a fogyasztókat a UPC - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal.
A UPC azt csapja be, akiből él? -
Egy Vág utcai olvasónk a legdrágább csomag előfizetője, ám a következő csatornák mégsem jönnek be a lakásában: ORF 1, ORF 2, AB Moteurs, Sat 1...
”...hiába vagyunk mi, régi előfizetők hűségesek”
15-20 éve hűséges az UPC-hez - kifogásolja, hogy a régi előfizetők nem érdemelnek semmiféle kedvezményt a szolgáltatótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában