Helyi közélet

2008.03.16. 11:39

Mindig a kisembert nyúzzák

<p>Már megint a kisembereket akarják újra és újra adóztatni. Mint a legtöbb család, mi is hitelt vettünk fel, elég magas kamatra, házépítés céljából. Három éve vagyunk újból hitelképesek.</p>

A március 12-én megjelent ingatlanadóról szóló cikkhez szeretnék hozzászólni. Kóka János úr véleménye: „Az országgyűlés rosszul döntött!”

Már megint a kisembereket akarják újra és újra adóztatni. Mint a legtöbb család, mi is hitelt vettünk fel, elég magas kamatra, házépítés céljából. Három éve vagyunk újból hitelképesek.

Újra kénytelenek voltunk ehhez a megoldáshoz folyamodni és svájci frank alapú jelzáloghitelt vettünk fel 10 év futamidőre, melyet ma is törlesztünk. Abból a célból próbálkoztunk újbóli pénzfelvétellel, hogy ha már sikerült felépíttetni és kifizetni a házat, akkor legyen már normális kerítés és vakolatot is kapjon...

Ezt akarja adóztatni? Az egészségünk ráment, gyerekeket neveltünk fel. Az Unio rákényszeríti a kis falvakat csatorna kiépítésére, szemétdíj fizetésre... No de miből fizessünk még? Hány bőrt akarnak még lenyúzni rólunk?

Munkahelyet adjanak és ne kétségbeesést az új helyzet miatt! A gyerekeink és az unokáink ne éljék át ezeket a megpróbáltatásokat. Ne „hitelből szülessen” az új generáció! Ebbe bele lehet rokkani, pedig még csak 52 éves vagyok.

Kedves Olvasó! Ha úgy érzi, hasonló helyzetben van, vagy teljesen másképp látja a dolgot, fogjon tollat, ne hagyja szó nélkül!
Nagyné Judit, Ártánd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában