Helyi közélet

2007.12.04. 10:47

„Magyarul, át lettem verve..."

<p>Debreceni olvasónktól kaptuk a következő levelet, amelyben óva inti az embereket egy bizonyos méregtelenítő készülék megvásárlására, annál is inkább, mivel becsapottnak érzi magát. Levelét <STRONG><A href="http://felhaborito.blogging.hu/2007/12/03/at-lettem-verve-magyarul-egy-hamis-allitas-es-uzleti-vallalkozas-aldozata-lettem/">Cívis Felháborító</A></STRONG> blogunkon publikáltuk.</p>

„Jelen írásommal tájékoztatni kívánom jelen és jövőbeni sorstársaimat a saját tapasztalatomról.

Nálunk itt, Debrecenben mint az ország számtalan helységeiben gyógyászati eszközöket árusítanak bemutató előadások keretében.

Tudatlanságomból adódóan és szerencsétlenségemre én is részt vettem és vásároltam egy méregtelenítő készüléket akciós áron (69 ezer 900 forintért). Mintegy húsz alkalommal előírás szerint kezelés után már egy újabb ionizátorral (készülék tekerés) kezdtem volna el a kezelést.

Előbb kapcsoltam be a készüléket (adaptert), mielőbb a kádba tettem volna a lábam, és ekkor történt a csoda.
Az előírás szerinti folyadék – sós forralt víz – testem távolléte ellenére ugyanolyan színváltozásokat produkált (sárga–barna–fekete salakost), mint amikor korábban a lábam is benne volt. Megdöbbentem, majd rájöttem, hogy a sós víz és az elektromosság fokozatosan leoldotta a készülék tekercséről, a fémről a vas-oxidot azt a látszatot keltve, mintha a testemből távozott volna el a méreg.

Rájöttem, a készülék nem szolgálja az ígért egészség javítását, át lettem verve, magyarul: egy hamis állítás és üzleti vállalkozás áldozata lettem..." Olvasson tovább látogatónk panaszáról...

 

Cívis Felháborító Blogunkat Önök írják!
  • Állampolgáti kötelesség? Van érteme segíteni?
  • Nem csak magukkal nem törõdnek, mások egészségét is károsítják...
  • A feketeleves csak ezután következett
  • A villamosvezetõk fittyet hánynak az utasok érdekeire
  • Az AKSD emberei az utca állapotára hivatkozva nem vitték el a szemetet
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában