Összefoglaló

2024.04.13. 11:10

Lángokba borult egy mezőgazdasági gép Magyarhomorogon

Debrecenben baleset történt, Egyeknél száraz fű, Szerepen hulladék égett pénteken. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Több helyre is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

Forrás: illusztráció / MW-archív

Pénteken kora reggel egy mezőgazdasági gép égett teljes terjedelmében Magyarhomorogon, a Béke utcàban. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet – olvasható a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában. 

Délután két autó ütközött össze a debreceni Pesti utcán. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórhàzba szállított. 

Egyek külterületén foltokban égett a száraz fű. A helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. 

Összehordott hulladék égett Szerepen, a Rácz Béla utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

Este Nyírmihálydiban, Ifjúság utca végében négyezer négyzetméteren égett a gaz és a száraz aljnövényzet. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában