Ügyeleti hírek

2024.03.21. 08:17

Egyre több a szabadtéri tűz Hajdú-Biharban

Haon.hu

Egyre több a tűz Hajdú-Biharban

Forrás: Napló-archív

Több szabadtéri tűz is történt a megyében szerdán, tudatta portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy negyven négyzetméteres filagória égett Balmazújvároson, a Galamb utcában. A város önkormányzati tűzoltói vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Szabadtéri tűz volt szerdán Hajdúhadházon, az Epres utcában. Másfél hektáron égett az avar, melyet a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók oltottak el kéziszerszámokkal és egy vízsugárral.

Debrecenben, a Vekeri-tó partján az aljnövényzet égett, ezerötszáz négyzetméteren. A debreceni hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

Foltokban égett a nádas Mikepércs külterületén, háromezer négyzetméteren. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kétszázötven négyzetméteren égett foltokban a száraz gaz Hajdúdorogon, a Nagy Sándor utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a lángokat – zárul a jelentés.

Közúti balesetekhez is siettek a tűzoltók

Két autó ütközött össze Mikepércsen, a Szél utca és a Kossuth utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték a mentést és áramtalanítást.

Baleset volt tegnap Debrecen közelében a 4-es számú főúton. Két autó ütközött össze, a debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket – zárul a közleményük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában