Ügyeleti hírek

2024.03.28. 09:04

Kisbusz és személyautó ütközött Hajdúszoboszlónál, tűzhöz is riasztották a lánglovagokat - fotókkal

Haon.hu

A személyautó lesodródott az útról, az oldalára borulva állt meg

Forrás: Tóth Imre

Szerda délben három hektáron foltokban égett a gaz és avar Hajdúhadházon, a Nefelejcs utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat - olvasható a katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában. 

Száz négyzetméteren égett a gaz Szerepen, a Dózsa telepen. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Egyek külterületén nád égett szerda kora este. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Egyik baleset után a másik

Lesodródott az útról egy autó Hajdúszoboszló közelében, a 4-es számú főúton. A balesethez elsőként a Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület egyik tagja ért oda. Ő a jármű vezetőjét kisegítette az autóból és elsősegélyben részesítette, ezután elvégezte az áramtalanítást. A mentőszolgálat a sofőrt kórházba szállította.

Hajdúszoboszlón, a Hőforrás utcában két autó ütközött össze, riasztották a város hivatásos tűzoltói, akik áramtalanították a járműveket.  

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze a 4-es főúton, Hajdúszoboszló térségében este. Az ütközés következtében az autó oldalával az árokba borult, két utasa saját erejéből ki tudott szállni. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a két jármű közül a személyautót áramtalanították. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

A szén-monoxid miatt is vonultak

Este jelzett egy szén-monoxid-érzékelő egy családi házban Nyíradonyban, a Damjanich utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik méréseket végeztek. Az eredmények igazolták a szén-monoxid jelenlétét. A házban egy vegyes tüzelésű kazán működött.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában