Összefoglaló

2024.02.05. 08:11

Villanyoszlopnak hajtott egy autó Debrecenben – a Szoboszlói útra riasztották a tűzoltókat

Vármegyeszerte több helyen okozott kárt a viharos szél vasárnap.

Haon.hu

A tűzoltókat a Bethlen utcába riasztották

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Villanyoszlopnak ütközött egy autó vasárnap Debrecenben, a Szoboszlói úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Egy építkezést védő kerítését megbontotta a szél Debrecenben, a Füredi úton. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kézi erővel visszaállították a kerítést, és rögzítették azt.  

Nád égett ötven négyzetméteren vasárnap Balmazújváros külterületén. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Száraz avar égett húsz négyzetméteren Komádiban, a Szent László utca végében. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Leégett az étel, és füst lett egy családi házban vasárnap délután Nyírábrányban, a Hajnal utcában. A nyíradonyi és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik a ház átszellőztetését végezték el. A mentőszolgálat a ház egyik lakóját kórházba szállította.

Egy tizenkét méter hosszú mobil kerítés dőlt a járdára vasárnap délután Debrecenben, a Bartók Béla utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel állították vissza a kerítést.

Egy tizenöt méteres fa gyökerestől kiborult, és teljesen elzárta az utat Balmazújvároson, a Kossuth utcában. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában