Évforduló

2024.02.12. 19:13

Huszonöt éve Téglás polgárőre Molnár Sándor

Kerekes-Bíró Éva

Molnár Sándor negyed százada tesz a közösségért

Forrás: Kerekes-Bíró Éva

Szombaton tartotta évzáró, s egyben évnyitó ünnepségét Téglás Város Polgárőr Szervezete. Az eseményen Polgármesteri Dicséret és Jutalom-címet adott át Szabó Csaba polgármester Molnár Sándor polgárőrnek. A helyi szervezet önkéntese a város lakóközössége számára nyújtott példamutató teljesítményéért, a közrend és közbiztonságának védelme érdekében végzett odaadó és lelkiismeretes munkájáért vehette át elismerését. 

Molnár Sándor 1999. óta, azaz immár 25 éve tagja a város polgárőr szervezetének. Méltatása során elhangzott, munkáját legjobb tudása szerint, lelkiismeretesen, fegyelmezetten, odaadóan végzi. Minden rendezvényen számíthat rá a város, ezen kívül heti rendszerességgel teljesít szolgálatot. 2021-ben megkapta az polgárőrség Közrend-Közbiztonság Érdemkereszt Bronz fokozatát, három alkalommal lett az Év Polgárőre. Mindezek mellett több alkalommal részesült elnöki jutalomban és dicséretben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában