Összefoglaló

2024.01.11. 08:23

Árokba csapódott autó, karambolok és lángokban álló terasz – ezek történtek szerdán Hajdú-Biharban

Egy liftbe szorult embernek is segítettek az egyenruhások.

Haon.hu

Egy autó az árokba hajtott Hajdúszovát közelében

Forrás: Tóth Imre

Két autó ütközött össze Debrecen közelében, a 47-es számú főúton szerda hajnalban. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és az áramtalanítást végezték el – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Személygépkocsi égett teljes terjedelmében annak beindítása után Berekböszörményben, a Bocskai utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Egy autó az árokba hajtott Hajdúszovát közelében, a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az áramtalanítást végezték el.

Két autó ütközött össze Hajdúhadház és Bocskaikert között, a 4-es számú főúton. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Tűz volt egy vendéglátóhely mögötti nyitott teraszon Hajdúbagoson, a Nagy utcában, szerda délután. A debreceni és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották. A teraszon berendezési tárgyak égtek, valamint a tűz átterjedt a terasz tetőszerkezetére is. A tűzoltók vízsugarakkal oltották a lángokat. Munkájukat a Hajdú-Bihar vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzben két gázpalack is felrobbant, de senki sem sérült meg.

Késő délután egy ember beszorult a liftbe Debrecenben, a Domokos Lajos utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók lift kulcs segítségével nyitották ki az ajtót.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában