Sziréna

2024.01.11. 07:09

Halálos karambol Hajdúböszörménynél: kisbusz és teherautó ütközött össze az M35-ösön – fotókkal, videóval

Az autópályát egy időre teljes szélességében lezárták.

Haon.hu

Tragédia az M35-ös autópályán

Forrás: Matey István

Összeütközött egy kisbusz és egy teherautó Hajdúböszörmény régiójában, az M35-ös autópálya 27-es kilométerszelvényénél, Debrecen irányába csütörtök kora reggel. A katasztrófavédelem közlése szerint a baleset következtében egy ember beszorult, őt a debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

A Hajdú Online arról értesült, a baleset halálos volt. Az Országos Mentőszolgálat munkatársaitól megtudtuk, a helyszínről két könnyebb sérülést szenvedett személyt szállítottak kórházba. Egy személy pedig az újraélesztési kísérlet ellenére a helyszínen életét vesztette.

A vármegyei rendőr-főkapitányság kapcsolódó közleménye szerint a karambol hajnali 5.30 körül történt. Az arra járó sofőröktől fokozott figyelmet és türelmet kérnek.

A helyszínen egy ideig teljes pályazár volt érvényben, a forgalom időközben teljesen újraindult a rendőrség tájékoztatása alapján.

Az ellenkező oldalon, a 27-es km-nél egy másik baleset is történt, az M3-as autópálya irányába.

Az Útinform azt írta,

Debrecen környezetében sűrű köd nehezíti a közlekedést, ezért arra kérik a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek, és tartsanak nagyobb követési távolságot.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában