Ügyeleti hírek

2023.10.20. 08:23

Halálos balesetek miatt szóltak a szirénák Hajdú-Biharban - fotókkal

Haon.hu

A Püspökladánynál történt balesetben a személyautó szinte felismerhetetlen lett

Forrás: Napló-archív

Egy személygépkocsi és egy nyerges vontató ütközött össze csütörtök délelőtt Hajdúböszörmény-Pród közelében, az M35-ös autópályán. A hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A kamion betonelemeket szállított, a sofőr nem sérült meg, azonban a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette - számolt be róla ügyeleti összegzőjében a katasztrófavédelem.

Közúti balesethez riasztották a püspökladányi hivatásos tűzoltók csütörtök reggel a 4-es számú főútra, Püspökladány közelébe. Egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője beszorult és a helyszínen életét vesztette. A jármű kigyulladt, a tűzoltók a tüzet eloltották ezzel egy időben áramtalanították azt. A kamion vezetője nem sérült meg a balesetben.

Égett egy ágy csütörtökön Nyírmihálydiban, a Gyárkert utcában, egy családi ház egyik szobájában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kiérkezésére az egyik szomszéd eloltotta a tüzet. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal az utómunkálatokat végezte el. A mentőszolgálat az ház egyik lakóját kórházba szállította.

Egy családi ház egyik szobájában berendezési tárgyak égtek csütörtök kora este, Tiszavasváriban, az Erkel Ferenc utcában. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Lekapcsolták a bűnözőket

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, közülük öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök hét személyt állítottak elő, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában