Ügyeleti hírek

2023.10.14. 10:19

Füsttel telítődött padláshoz és kigyulladt tetőszerkezethez vonultak a hajdú-bihari tűzoltók

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Füsttel telítődött egy családi ház padlástere tegnap kora délután Debrecenben, a Kiss Ernő utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók hőkamera segítségével átvizsgálták a padlást, kiderült, hogy négy födémtartó gerenda izzott. A tűzoltók egy vízsugárral és porral oltó készülékkel eloltották a tüzet - derül ki a katasztrófavédelem közleményéből.

Száz négyzetméteren izzott a tarló tegnap késő délután Nagyhegyesen, a 33-as főút közelében. A balmazújvárosi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel oltották el a tüzet.

Jelzett a szén-monoxid érzékelő tegnap este Biharnagybajomban, a Várkert utca egyik családi házában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek az ingatlanban, ahol bebizonyosodott a mérgező gáz jelenléte. Az eset során senki sem sérült meg. A meghibásodott készüléket a szolgáltató kizárta a rendszerből.

Tűzifa gyulladt meg egy öt négyzetméteres területen tegnap este Hajdúböszörményben, a Balassi Bálint utcában. A tűz kis mértékben átterjedt a közeli családi ház tetőszerkezetére, valamint a mellette levő melléképületre is. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet.

Ötszáz négyzetméteren égett az avar tegnap este Nyírmihálydiban, a Csonka utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Raklapok égtek mintegy tíz négyzetméteren tegnap késő este Hajdúböszörményben, a Kálvin téren, egy épület udvarán. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában