Kék hírek

2023.09.24. 15:45

Lángoló gödörbe zuhant egy négyéves kisfiú, helikopter vitte kórházba Hajdúnánásról – videóval

A szörnyű baleset Nagykállóban történt szombaton. A viharos idő miatt a mentőhelikopter nem tudott onnan felszállni, a kisfiút mentőautóval szállították Hajdúnánásig.

Haon.hu

Forrás: Tények

Életveszélyesen megégett egy négyéves kisfiú Nagykállón, amikor szombaton belezuhant egy gödörbe, amelyben rongyokat égetett az apja, számolt be a Tények nyomán a Ripost. A hírműsornak egy szemtanú mondta el, mit látott.

Láttam, hogy belecsúszott a gödörbe, és akkor úgy mondtam az édesapjának, hogy gyorsan húzzad kifele! Addig beszaladtam a szobába, és akkor vizet kerestem, hogy mégis leöntsük a gyereket, hát olyan sötét volt, hogy nem láttam semmit sem! Így hirtelen felkaptam a felmosóvizet, és akkor az édesanyja már beszaladt a gyerekkel, és úgy öntöttük rá a felmosóvizet

részletezte az asszony.

A gyerekkel ezután a fürdőszobába rohantak, ahol tovább hűtötte az édesanyja, illetve a ruhát is levette róla, hogy ne égjen.

Úgy tudni, az apa egy széken ült, néhány méterre az égő gödörtől, amikor a gyerek belezuhant.

Azonnal mentőhelikopter érkezett a megégett négyéves kisgyerekért, de nem tudott felszállni, mert amerre repültek volna, éppen viharos volt az idő a beszámoló szerint. Végül mentőautóval vitték Hajdúnánásig a kisfiút, ott szállt fel vele a helikopter.

A kisfiú súlyos, a testfelületének 40 százalékára kiterjedő, másodfokú égési sérüléseket szenvedett, a budapesti Bethesda Gyermekkórház égési osztályára szállították. Úgy tudni, a baleset körülményeit a rendőrség is vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában