Sziréna

2023.08.28. 21:10

Kigyulladt egy baromfitelep Balmazújvárosban, még a vasúti közlekedést is le kellett állítani

Haon.hu

Forrás: Tóth Imre

Frissítés:

Korábban írtuk:

Tűz keletkezett egy baromfitelepen, Balmazújváros külterületén, a Nagyhát tanyán - számolt be róla hétfő este a katasztrófavédelem. Mint írták, a helyszínre riasztották a debreceni, a hajdúszoboszlói és a hajdúböszörményi hivatásos, és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozott a helyszínen. 

A katasztrófavédelem valamivel 23 óra előtt újabb közleményt adott ki, ebben azt írták, a lángokat sikerült megfékezni. A telepen egy gáztartály melletti elpárologtató égett. 

A telephely üzemeltetője a gázelzárásban nyújtott segítséget. A munkálatok idejére a közeli szociális intézményben elzárkóztatást rendeltek el.

A vonatok is megálltak

Az eset következtében a katasztrófavédelem kérésére – tűzoltás miatt – Balmazújváros és Macs Ipari Park megállóhely között szünetelt a vonatforgalom. A MÁV közösségi oldalán azt írta, a Debrecen–Tiszafüred–Füzesabony vonalon az esti órákban hosszabb eljutási időre kellett számítani.

Hozzátették, Debrecen és Balmazújváros között – a 33-as főúton – pótlóbusz járt az esti vonatok helyett.

Az utóbbi órákban a tűzoltók segítségére több helyen is szükség volt:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában