Összefoglaló

2023.08.28. 08:30

A szoboszlói oszloptörés csak egy volt a sok közül, rengeteg helyre hívták még a hajdú-bihari tűzoltókat – fotókkal, videóval

A szabadtéri tüzek domináltak, de több baleset is történt vasárnap. Ügyeleti hírek.

Haon.hu

Oszlopnak ütközött egy autó Hajdúszoboszlón

Forrás: Tóth Imre

Vasárnap Debrecenben, a 4-es számú főút mellett egy nagy fa az úttestre dőlt, elzárva azt. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát. A Tímár utcában és az Egressy Béni téren is faágak hasadtak le, ezért azt is levágták a tűzoltók, derül ki a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójából. 

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M3-as autópályán, Hajdúnánás közelében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, és áramtalanították azt.  

hajdúnánás m3 baleset
Forrás: katasztrófavédelem

Szabadtéri tűz volt Nádudvaron, a Seregélyes utcában, ahol növényi hulladék égett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Hajdúszoboszlón, a Csepüs dülőben ezer négyzetméteren égett a gaz. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Kismarja közelében fél hektáron égett a száraz avar, a létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. Komádiban a száraz gaz égett, a település önkormányzati tűzoltói oltották el a lángokat. Hencidán is égett a gaz vasárnap este egy kétszáz négyzetméteres területen. Ide a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal és vízsugárral dolgoztak.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Hajdúszoboszlón, a Böszörményi utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők áramtalanították a járművet, így az egység a területet vizsgálta át és biztosította, mivel az ütközéstől a villanyoszlop is kitört. A mentőszolgálat a jármű vezetőjét kórházba szállította.

Vasárnap este egy tároló égett Hajdúdorogon, az Újtelep utcában. A tárolóban szalma-, széna- és lucernabálák voltak, amelyek mind elégtek. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók oltották a lángokat vízsugarakkal.

Árokba hajtott egy autó Váncsodon, a Szik utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában