Sziréna

2023.07.27. 10:35

Ez ám a telitalálat: különleges párosra csaptak le a debreceni rendőrök

Erre biztosan nem számítottak a rendőrök sem.

Haon.hu

Forrás: police.hu

A debreceni körzeti megbízottaknak július 26-án 19 óra körül tűnt fel egy jármű az István úton. Megállították, majd igazoltatták a vezetőjét. A férfinál semmilyen fényképes igazolvány nem volt, így kérték, hogy diktálja be az adatait. Az ellenőrzés során rögtön kiderült, hogy nem a saját adatait mondta el, mivel a rendszerben szereplő igazolványképen nem ő volt látható - írja a police.hu. A következő felszólításra már sikerült a sofőrt ellenőrizni, és az is egyértelművé vált, hogy elsőre miért próbálta meg kijátszani a rendőröket. Jogerős eltiltás hatálya alatt döntött úgy az egyébként sárándi lakos, hogy a volán mögé ül.

Az intézkedés azonban itt még nem ért véget. A körzeti megbízottak a 27 éves férfi utasát is igazoltatták. A 33 éves nőt a Debreceni Törvényszék körözte.

Az egyenruhások mindkettőjüket előállították a rendőrkapitányságra, ahol a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség miatt gyanúsítottként kihallgatták, utasát pedig átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában