Sziréna

2023.06.29. 09:38

Tüzet fékeztek meg a határrendészek Nyírábrányban

Egy lángoló farakásról terjedtek épületre a lángok.

Forrás: ORFK

Fotó: Antal Norbert

A Hajdú-Bihar Vármegyei Határvadász Század egyik járőrvezetője, Bodnár Gábor rendőr törzsőrmester péntek délután egy szakaszparancsnoki ellenőrzés során észlelte, hogy Nyírábrány belterületén egy családi házhoz tartozó kertben egy nagy farakás lángol – adta hírül a Facebookon a Magyar Rendőrség.

Mint írják, Bodnár Gábor azonnal a helyszínre sietett, és a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletesén keresztül segítséget kért. A tűz oltásában részt vett Horváth Krisztián rendőr őrmester, valamint Balogh Attila és László Zoltán határvadász őrvezetők is. A tűz a kertben lévő fa szerkezetű melléképületre is átterjedt, de az egyenruhások gyors és hatékony beavatkozásának köszönhetően eloltották azt.

A Katasztrófavédelem munkatársai is kiérkeztek a helyszínre, és a rendőrökkel együttműködve végezték el az oltási munkálatokat. A tűz eloltása után a helyszínt biztosították. Szerencsére személyi sérülés nem történt, anyagi kár sem keletkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában