Összefoglaló

2023.06.22. 10:09

Vasdarabra futott egy autó a 42-esen

Hajdúszováton teljes terjedelmében kigyulladt egy garázs, a lángok átterjedtek egy melléképületre is. Katasztrófavédelmi hírek.

Képünk a hajdúszovát garázstűz helyszínén készült

Forrás: Tóth Imre

Húsz négyzetméteren égett az avar egy udvaron szerda délelőtt Furtán, a Szent László utcában. A tűz átterjedt a közeli tároló helyiségre, ahol csomagoló anyagok gyulladtak meg. Az ott tartózkodók a tüzet egy porral oltó készülék segítségével a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezésére eloltották. Az egység egy vízsugárral elvégezte az utómunkálatokat.

Vasdarabra futott egy személygépkocsi Földes külterületén, a 42-es számú főúton szerdán, a déli órákban. A sérült járművet a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították.

Teljes terjedelmében égett egy kilenc négyzetméteres könnyűszerkezetes garázs és a benne tárolt tárgyak tegnap délután Hajdúszováton, a Bercsényi Miklós utcában. A tűz átterjedt a garázs melletti hat négyzetméteres melléképület tetejére is. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. Az egység kihozta a melléképületben tárolt tárgyakat.

Ezer négyzetméteren égett az avar tegnap délután Nyírmihálydiban, a József Attila utcában. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Lehasadt egy fa ága tegnap délután Balmazújvároson, a Dózsa György utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a gyalogos forgalmat is veszélyeztetető ágat.

Leszakadt, majd egy másik fa lombkoronájára esett egy húsz méteres fa ága szerdán késő este Püspökladányban, a Bocskai utcában. A városi hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével, motoros láncfűrésszel távolították el a parkoló járműveket és gyalogos forgalomra veszélyes ágat – tudta meg a Haon a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában