Vetélkedő

2023.06.02. 12:13

A biztonságos közlekedésről adtak számot a családok

Forrás: police.hu

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága 2023. május 27-én és május 28-án a Debrecen Drive autó és járműipari seregszemlén, a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezetével közösen rendezte meg a Közlekedik a család közlekedésbiztonsági vetélkedő vármegyei döntőjét - írja a police.hu

A megmérettetésen – ahol korosztályokra szabott elméleti és gyakorlati feladatokat kellett teljesíteni – 46 család vett részt. A családtagok a verseny elején közösen KRESZ és elsősegély nyújtási feladatokat oldottak meg. A felnőttek a közúti forgalomban mutatták meg tudásukat, míg a gyermekek kerékpáros pályán hajtottak végre ügyességi feladatokat.

A Közlekedik a család vármegyei döntőjét a debreceni Erdődi család nyerte, második helyezett a szintén debreceni Nagy család lett, míg a harmadik helyezést a vámospércsi Kovács család érte el.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában