Kék hírek

2023.06.08. 08:55

Összevissza beszélt a Szent Anna utcai tolvaj arról, mégis miért van nála két női táska

A rendőrök befejezték a tolvaj ügyében indított nyomozást.

Forrás: illusztráció / police.hu

Egy debreceni bűnügyes hadnagy február 23-án délelőtt figyelmes lett egy férfira, aki két női táskával a kezében sétált Debrecenben, a Szent Anna utcán. Odalépett hozzá, majd elszámoltatta a táskákat illetően. Zavart, összefüggéstelen válaszokat kapott, ezért értesítette a kollégáit, akik bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították az 57 éves férfit a rendőrkapitányságra, közölte a vármegyei rendőr-főkapitányság.

Kihallgatásán már beismerő vallomást tett. Mint kiderült, nem sokkal a hadnagy érkezése előtt tulajdonította el a táskákat egy közeli intézményből. A sértettek csak egy órával a rendőr intézkedése után vették észre, hogy meglopták őket.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a férfivel szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában