Sziréna

2023.05.26. 08:33

Kórházba került egy ember Komádiban, miután füsttel telítődött a háza

Illusztráció

Forrás: Napló-archív

Árokba hajtott, majd felborult egy autó Körösújfalu és Vésztő között. A komádi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, és egy drótkötél segítségével kihúzták az árokból. A balesetben senki sem sérült meg.

Megdőlt egy kisméretű nyárfa a debreceni Benczúr Gyula utcában. A város tűzoltói motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Palántatároló tálcák égtek Létavértesen, a Víztorony utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy autó Hajdúsámson közelében csütörtök délután. Az autóban hárman utaztak, ők időben el tudták hagyni a járművet, így nem sérültek meg a tűzben. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kiérkezésére az autó teljes terjedelmében lángolt. Az egység egy vízsugárral oltották el az tüzet.

Füsttel telítődött egy családi ház Komádiban, az Attila utcában. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik átszellőztették a házat, és kitisztították a cserépkályhát. A ház lakóját a mentőszolgálat kórházba szállította – tájékoztatta a Haont a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában