Őket díjazták!

2023.04.24. 14:36

Hajdú-bihari tűzoltók kaptak elismerést a belügyminisztertől, mutatjuk a névsort!

Forrás: katasztrófavédelem

Több hajdú-bihari tűzoltónak is szolgálati jelet adományozott Pintér Sándor belügyminiszter, a harmincéves szolgálat és az eredményes munka elismeréséül, számolt be a vármegyei katasztrófavédelem honlapja.

A tűzoltók az elismeréseket Debrecenben, Pintér Antal Tamás tű. ezredestől, a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójától vehették át.

Név szerint a harminc év szolgálatért Kiss Lajos tű. alezredes, a Püspökladányi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője, Deák László tű. alezredes, a Debreceni Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka, Buczi Tamás Nándor tű. őrnagy, a Berettyóújfalui Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szolgálatparancsnoka és Rékasi Zoltán Balázs tű. őrnagy, a Hajdúnánási Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szolgálatparancsnoka vehette át a szolgálati jelét.

Tíz éve lát el szolgálatot dr. Szentkirályiné dr. Sovány Ágnes tű. alezredes, a Területi Egészségügyi, Pszichológiai és Munkabiztonsági Ellátó Központ osztályvezetője, Szabó János címzetes tű. főtörzszászlós, a Debreceni Hivatásos Tűzoltóparancsnokság referense, és Szabó László tű. őrmester, valamint Ujhelyi Zoltán tű. őrmester, akik a Berettyóújfalui Hivatásos Tűzoltóparancsnokság beosztott tűzoltói. Ők is szolgálati jelet vehettek át a vármegyei igazgatótól.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában