Sziréna

2023.04.13. 08:18

A legjobb helyen voltak a rendőrök, amikor egy hadházi kirabolt két fiatalt a Kossuth téren – videóval

Még április elsején fenyegetőzött késsel, most lezárták az ügyben indított nyomozást.

Forrás: YouTube / PoliceHungary

Járőrözés közben lettek figyelmesek egy férfira a rendőrök Debrecenben, a Kossuth téren április 1-jén éjfél körül. Az ismeretlen két fiatalt fenyegetett, és pénzt követelt tőlük. Az egyenruhások azonnal odaléptek hozzá, és kérdőre vonták, majd igazoltatták. A hajdúhadházi lakos próbált ugyan magyarázatot adni tettére, de a sértettek és a tanúk máshogy emlékeztek a történtekre – olvasható a vármegyei rendőr-főkapitányság közleményében. Az esetről itt írtunk korábban.

A rendőrségi híradás szerint a férfit a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették a nyomozók, majd a Debreceni Járásbíróság elrendelte a letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint

a gyanúsított azzal fenyegette a sértetteket, hogyha nem adnak neki pénzt, akkor megveri őket, sőt azt is kilátásba helyezte, hogy kést vesz elő.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a férfival szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában