Összefoglaló

2022.10.06. 08:08

Lehasadt ághoz, balesethez és állatmentéshez is riasztották a megye tűzoltóit

Püspökladányban és Debrecenben is akadt dolguk.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Egy nyolcméteres fa egyik ága telefonvezetékre hasadt szerdán Püspökladányban, a Mikszáth Kálmán utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel vágták le az ágat – közölte csütörtökön a katasztrófavédelem. 

Egy macska beszorult egy autó motorterébe a debreceni Baross utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel mentették ki az állatot. 

Ráfutásos balesethez riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat tegnap délután. Három autó ütközött össze a 4-es számú főúton. A tűzoltók átvizsgálták a járműveket és elvégezték az áramtalanítást. 

Kora este két autó ütközött össze Hajdúnánáson, a Rákóczi utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, majd a járművek átvizsgálása után, áramtalanították azokat és megszüntették az üzemanyagfolyást. 

Nyolc előállítás 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek – adta hírül a police.hu. 

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, ebből két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. 

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában