Összefoglaló

2022.10.21. 08:42

Felcsaptak a lángok a bihartordai általános iskola konyhájában

Debrecenben füst áramlott egy panelházban, és a városhatárban is oltani kellett.

Illusztráció

Forrás: MW-archív

Meglazultak a cserepek egy debreceni, Szív utcai lakóépület tetején csütörtökön. A kimozdult elemek veszélyeztették a gyalogos forgalmat, ezért azokat a tűzoltók eltávolították.

Olaj égett egy általános iskola konyhájában Bihartordán, a Kossuth Lajos úton. Mivel a konyha egy különálló épületben található, így a diákokat, tanítókat nem veszélyeztette a tűz és a füst. A helyszínre a berettyóújfalui és a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek kiérkezése előtt az iskola dolgozói porral oltóval megfékezték a lángokat. A tűzoltók átvizsgálták az épületet és a szellőzőberendezést.

Füst áramlott ki csütörtök délután egy debreceni tízemeletes lakóház kukatárolójából a Bethlen utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói hőmakerával átvizsgálták az épületet. A kukatárolóban papírhulladék égett, melyet egy vízsugárral eloltottak.

Húsz négyzetméteren égett a gaz Debrecen külterületén. A városi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. 

Összehordott szemét égett csütörtök este Hajdúhadházon, a Homok utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet – számolt be portálunknak a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában