Jókor, jó helyen

2022.10.26. 11:29

Debreceni katonák hőstette a szabolcsi éjszakában

Pont előttük csapódott korlátnak egy autó, azonnal megálltak segíteni.

Forrás: bocskaidandar.hu

Közúti balesetnél nyújtottak segítséget a Keleti Pajzs 2022 elnevezésű feladatban szolgálatot teljesítő debreceni katonák a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csaroda község közelében, számolt be honlapján a Bocskai-dandár.

A 39. lövészzászlóalj katonái szolgálati feladatellátásuk végeztével sötétedés után tartottak bázisukra, amikor járművüket nagy sebességgel megelőzte egy másik autó. Nem sokkal azután, hogy elhaladt mellettük, hirtelen eltűnt a látóhatáruk elől. Makó Krisztián őrmester, Tóth Ernő őrmester, Incze Attila tizedes és Vidra Mátyás őrvezető észrevették, hogy a menetirány szerinti ellentétes oldal szalagkorlátjának csapódott a gépjármű. A katonák forgalomszabályozással biztosították a helyszínt, és azonnal a korlátnak sodródott autóhoz siettek. Megállapították, hogy személyi sérülés nem történt, ezután értesítették az illetékes szervet. A rendőrök kiérkezéséig a katonák biztosították a helyszínt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában