Ügyleti hírek

2022.09.28. 11:32

Leszakadt faágak okoztak nehézségeket a tűzoltóknak

Mindkét esetben a hajdúböszörményi tűzoltók intézkdtek.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Akácfa egyik ága hasadt le tegnap Hajdúböszörményben, a Kálvin téren. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel vágták le az ágat - közölte a katasztrófavédelem.

Hajdúböszörmény és Józsa között faág lógott az úttestre, ezért riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat, akik kézi erővel távolították el az ágat. 

Meglazult egy épület vízlevezető csatornája és a gyalogos forgalmat veszélyeztette tegnap Hajdúnánáson, a Bocskai utcában. A város hivatásos tűzoltói vonultak a helyszínre, akik dugólétráról eltávolították a meglazult részeket. 

Három autó ütközött össze kedd délután Hajdúböszörmény közelében. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járműveket és az egyik autót áramtalanították. A balesetben nem sérült meg senki. 

Nyolc előállítás 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami súlyos sérüléssel végződött – közölte szerdán a police.hu. 

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, közülük egy embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, egy főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tíz esetben történt.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában