Sziréna

2022.09.06. 13:37

A gyanú szerint apa és fia együtt lopott Hajdúhadházon

Házkutatást is tartottak a rendőrök.

Tulajdonosa visszakapta a lopott láncfűrészt

Forrás: rendőrség

Két hét leforgása alatt több bejelentés is érkezett a rendőrségre betörésekről május végén.

Az elkövetők két hajdúhadházi telephelyre mentek be, ahonnan főleg fémtárgyakat tulajdonítottak el, de az egyik helyszínről egy láncfűrész is eltűnt.

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, így a látókörükbe került egy helyi család két tagja. A gyanú szerint a 65 éves férfi és 34 éves fia közösen törtek be a telephelyekre. Összesen több mint fél millió forint értékű fémhulladékot tulajdonítottak el.

A nyomozók a két férfi otthonában tartott kutatás során megtalálták a láncfűrészt, amit lefoglaltak, majd visszaadtak a tulajdonosának.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak a két telephelyen kívül egy ingatlan területére is besurrantak, ahonnan ugyancsak különböző fémtárgyakat loptak el. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást velük szemben. Mindketten részeletes beismerő vallomást tettek – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában