Összefoglaló

2022.08.04. 08:24

Tetőre szakadt faággal és lángoló Ladával is küzdöttek a debreceni tűzoltók

De tűzhöz és karambolhoz is hívták őket. Ügyeleti hírek szerdáról.

Forrás: Kiss Annamarie

Debrecenben, a Füredi úton két autó ütközött össze, majd az egyik jármű egy villanyoszlopnak ütközött. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a villanyoszlop letört darabjait, közölte ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Gaz égett száz négyzetméteren Debrecen külterületén, ezért riasztották szerdán a debreceni hivatásos tűzoltókat, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat. 

Családi ház tetőszerkezetére esett egy faág a debreceni Petneházy utcában. A debreceni tűzoltók dugólétrán át, motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Háromezer négyzetméteren égett a száraz avar Komádiban, a Darányi Ignác utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók  egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Kigyulladt egy autó szerdán a debreceni Kassai úton. A jármű teljes terjedelmében égett, a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Két körözött, két tettenérés

A police.hu-n megjelent összefoglaló szerint a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában