Összefoglaló

2022.07.17. 10:30

Kitört a tengelye, baleset ért egy autót a Panoráma úton

A Barna utcában járművekre borult egy fa, számos egyéb esetben pedig szabadtéri tűz miatt riasztották a megyei tűzoltókat.

Tűz ütött ki szombat éjjel egy hajdúhadházi fatelepen

Forrás: Tóth Imre

Szabadtéri tűzhöz vonultak a tűzoltók a debreceni Hatház utcába, ahol száz négyzetméteren égett a gaz.

Kétezer négyzetméteres területen keletkezett tűz Nyírlugoson, az Ady Endre utcában, ott a nyíradonyi tűzoltók segítségére volt szükség.

Harminc hektáron lángolt a száraz avar és tarló Bökönyben, a Vörösmarty utcában. A debreceni, hajdúböszörményi, és nyíradonyi hivatásos tűzoltók mellett a szakolyi önkormányzati egységek is vonultak. Három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Háromszáz négyzetméteren égett a gaz Hajdúhadházon, az Epres utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Erdő aljnövényzete lángolt ötszáz négyzetméteren Hajdúsámson-Martinkán, a Darvas utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Cserjés égett Tetétlenben, a Hunyadi utca végében. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

A Haláp tanyán is tűz volt szombaton, ott négyszáz négyzetméteres terület égett le.

Este Hajdúhadházra, a Nefelejcs utcába riasztották a tűzoltókat, ahol ötezer négyzetméteren égett a gaz, a hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet.

Késő este szintén Hajdúhadházra vonultak a tűzoltók. A Hunyadi utcában egy hatszáz négyzetméteres üzemépületben keletkezett tűz. A mellé épített kétszázötven köbméteres portároló is lángolt. A hajdúnánási, nyíregyházi és debreceni hivatásos tűzoltók öt vízsugárral határolták körbe a lángokat, majd eloltották a tüzet. Munkájukat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A beavatkozás egész éjszaka tartott.

Keresztbe fordult egy személyautó Debrecenben, a Panoráma úton, miután kitört a tengelye. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet.

Három autóra borult egy fa Debrecenben, a Barna utcában. A helyi hivatásos tűzoltók a fát láncfűrésszel távolították el. Az esett során nem sérült meg senki – tudatta a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában