Mindent vitt

2022.07.29. 10:33

Igazi kincskeresés volt a nyomozás: hordókban ásta el a zsákmányát a férfi

A debreceni nyomozók sorozatbetörőt fogtak el.

Forrás: Police.hu

A nyomozás 2021 augusztusában indult Debrecenben történt betörések miatt. Az elkövető főleg szerszámokat és műszaki cikkeket tulajdonított el, de vitt mindent, ami a keze közé került. Ruhanemüket, evőeszközöket, élelmiszereket, edényeket, de volt olyan helyszín, ahonnan több liter pálinka is hiányzott - írja a police.hu

A rendőrök kitartó munkája és erőfeszítései 2022 júliusában hoztak áttörést. Egy hajdúsámsoni lakos került a látókörükbe, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmények elkövetésével. A 38 éves férfit július 27-én állították elő a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügy őrizetbe vették. A bűnügyeseknek számos eltulajdonított tárgyat is megtaláltak és lefoglaltak. Több szerszámgépet, műszaki cikket és rézvezetéket hordókba elásva találtak meg egy erdőben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi több hasonló bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható, ezek vizsgálata a nyomozás további részét fogják képezni.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a gyanúsítottal szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában