Összefoglaló

2022.06.17. 08:10

Akácerdőben volt tűz Debrecen külterületén

Két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Ügyeleti hírek csütörtökről.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Csütörtök este egy akácerdő aljnövényzete égett ezer négyzetméteren Debrecen külterületén, Nagycsere tanyán. A debreceni hivatásos tűzoltók  két vízsugárral oltották el a tüzet, tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Hortobágy külterületén a nádas és a fű füstölt, ezért riasztották a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat. Az egység átvizsgálta az egyhektáros területet, és egy vízsugárral megszüntette a füstölést.

A rendőrségi mérleg

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött, áll a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 10 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában