Összefoglaló

2022.05.09. 07:58

Kigyulladtak egy autó első ülései Nyíradonyban

Berettyóújfaluban egy másik jármű villanyoszlopnak ütközött.

Illusztráció

Forrás: MW-archív

Égett az aljnövényzet a nádasban, valamint az erdőben a Balmazújváros és Tiszacsege közötti területen vasárnap délelőtt. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói valamint a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egységek több vízsugárral oltották el a lángokat.

Hatszáz négyzetméteren égett az avar Hajdúszoboszlón, a Hosszú dűlőben. A városi hivatásos tűzoltók fékezték meg a tüzet vízsugárral.

Kétszáz négyzetméteren lángolt a gaz a 4-es számú főút mellett, Debrecen közelében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Berettyóújfaluban, a Bessenyei lakótelepen. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az autó vezetője nem sérült meg a balesetben.

Egy autó két első ülése égett vasárnap kora este Nyíradonyban, a Kossuth utcában. A helyi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, ezután a járművet hőkamerával átvizsgálták – tájékoztatta a Haont a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, közülük 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 16 személyt állítottak elő, ebből 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt – összegezte a police.hu.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában