Egy légpuska is eltűnt

2022.05.05. 10:28

A betörők egyik alapszabályát szegte meg egy páros Sárrétudvariban

Úgy néz ki, hiba volt visszatérni a korábban már kirámolt helyszínre.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Május 4-én reggel bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy hívatlan látogatók jártak egy sárrétudvari ház melléképületében. Az ingatlan tulajdonosa azonban észrevette őket, így kénytelenek voltak üres kézzel menekülni. A rendőrök a kapott személyleírás alapján négy órán belül azonosították a két feltételezett elkövetőt. A 38 éves helyi lakost és 17 éves szerepi társát előállították a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukkor mindketten beismerő vallomást tettek, olvasható a police.hu-n. 

A nyomozás adatai szerint a tolvajpáros május 1-jén már járt ugyanannál a háznál, ahonnan mindent vittek, amit találtak, lisztet, cukrot, sarokcsiszolót, de még egy légpuskát is.

Mint kiderült, a légpuskát már értékesítették, az élelmiszert pedig megtartották. A kutatások során a rendőrök az ellopott dolgokat megtalálták, majd visszaadták tulajdonosának.

Forrás: police.hu

A két gyanúsítottal szemben a Püspökladányi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában